הטור היומי של TELESPORT
שלושה משחקים מעניינים מרחבי אירופה מרכיבים את הטור היומי שלנו. ראיו מארחת את אתלטיקו מדריד, נאפולי פוגשת את רומא וליון מול ניס
יום ראשון 15 פברואר 2026
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT
ראיו וייקאנו - אתלטיקו מדריד - 2 (יחס 1.75)
ראיו במקום ה-18 בטבלה, תארח היום את אתלטיקו שבמקום השלישי. ראיו בתקופה רעה, עם שלושה הפסדים רצופים בליגה ועוד אחד בגביע, כשהיא ניצחה פעם אחת במהלך חמשת המשחקים האחרונים שלה. אתלטיקו שתתארח אצלה היום מגיעה למשחק כמו מלוע של תותח, אחרי 4:0 מרשים על ברצלונה בגביע, אחרי שהפסידה במחזור האחרון, 1:0 לבטיס בליגה. ראיו תחסר למשחק היום את מרטין ואת סיס המושעים וגם את צ'באריה המוצהב. אתלטיקו מנגד, ללא בריוס וללא קארדוסו ובסך הכול, הקבוצה בסגל מצוין למשחק היום. במהלך 15 המפגשים האחרונים בין השתיים, המאזן בינהן עומד על 11 ניצחונות של אתלטיקו וארבע תוצאות תיקו. בסיבוב הראשון, 3:2 לאתלטיקו מדריד שצפויה לנצח גם את המשחק היום. אל בטוח שיהיה לה ממש קל, אבל היא תיקח פה שלוש נקודות. 1.75 על מדריד.
נאפולי - רומא - X (יחס 2.70)
נאפולי במקום השלישי בטבלה, תארח היום את רומא, שבמקום החמישי. המרחק בין השתיים, רק 3 נק'. נאפולי הפסידה במשחקה האחרון בגביע לקומו בפנדלים, זאת אחרי שני ניצחונות רצופים בליגה, מול גנואה ומול פיורנטינה, אבל האמת היא שנאפולי לא נראית טוב כבר תקופה והיא סופגת גם לא מעט שערים במשחקים האחרונים שלה. רומא מנגד, אחרי ניצחון ביתי על קליארי, אחרי שהפסידה לאודינזה, כשהיא ניצחה והפסידה, פעם אחת, במהלך ארבעת המשחקים האחרונים שלה. נאפולי היום ללא ז'זוס המוצהב וללא אגויסה ודה בריינה הפצועים. רומא מנגד ללא קונה, דובביק ואל שעראווי הפצועים, כשגם פרגוסון בספק למשחק. בסיבוב הראשון, 1:0 לנאפולי, שניצחה את רומא בשמונה מ-15 המפגשים האחרונים בין השתיים. נאפולי טובה יותר, אבל רומא לדעתי, תקשה עליה מאוד כאן. הליינים לא סתם גבוהים לכאן ולכאן. אני אלך פה על חלוקת נקודות. 2.70 על תיקו.
ליון - ניס - 1 (יחס 1.60)
ליון במקום השלישי בטבלה, תארח היום את ניס, שמדורגת במקום ה-14 בטבלה. ליון מגיעה למשחק היום כשהיא עם רצף מרשים של 13 ניצחונות ! מעבר לכך, היא ניצחה ב-14 מ-15 המשחקים האחרונים שלה לצד הפסד בודד. ניס מנגד, אחרי שתי תוצאות תיקו בליגה וניצחון בגביע מול מונפלייה. ליון היום ללא אנדריק המושעה וללא מוריירה, טליאפיקו, קלוייברט וללא פופנה הפצועים. ניס מנגד, בסגל חסר משלה, ללא צ'ו, בארד, בודאוי, קארלוס וללא בומביטו הפצועים. כשגם סנסון הפצוע, בספק למשחק. בסיבוב הראשון, הפתעה קלילה, כשניס ניצחה 3:2, אחרי שליון גברה עליה בשלושה משחקים רצופים. הנקודות היום ישארו בבית ובליין של 1.60 אני אסמן כאן 1
